Beste Molenvrienden,

 

Hieronder vindt u een flyer t.g.v.. 150 jaar Martinus op 1 september.

 

De klompenmaker heeft helaas af moeten zeggen voor onze ambachtsmarkt!!

 

Wie weet nog een leuke vervanger om zijn plaats in te nemen??

 

Tevens assistentie gevraagd voor deze dag, graag melden bij ondergetekende.

 

Alle ideeën zijn welkom

 

 

Vriendelijke groeten

Harm van Es Tel: 0485578613 Mob: +31651946318 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Ter gelegenheid van het verschijnen van Molenvriend No. 100 is het boekje "Molens in het Land van Cuijk e.o." uitgegeven.

Dit boekje is te bestellen door overmaking van € 8,- (incl. verzendkosten) naar NL03RABO0168981858 t.n.v. Molenvrienden Land van Cuijk o.v.v. infoboekje. Tevens dient u een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam en adres. Als de betaling binnen is zal het boekje toegezonden worden.

Molenaar worden

Ooit waren molens bloeiende bedrijven met een belangrijke rol in de Nederlandse economie. Tegenwoordig is het molenaarsvak vooral vrijwilligerswerk. Belangrijk werk, dat wel. Want je helpt als vrijwillige molenaar een écht Nederlands stuk industrieel erfgoed in stand te houden. Door molens te laten draaien, voorkom je dat ze voortijdig vervallen. Bovendien is het een bijzondere en vooral geweldig leuke hobby.

Nieuwste artikelen

Buienradar